Bedankt!

Femke van Waveren-Algra/ september 17, 2018

Lieve allemaal,

En zo zit het er ineens weer op: de Tour de Dolomites is gereden en het geld is overhandigd. Wat een avontuur is dit geweest en wat zijn we trots op het bedrag dat in totaal is opgehaald. We hebben vandaag maar liefst 20.781,- kunnen doneren aan stichting Afweer tegen Kanker tijdens een kleine ceremonie.

Bij deze wil ik jullie allemaal hartelijk danken voor het steunen van dit goede doel door middel van het kopen van wijn of vlaggetjes of gewoonweg door te doneren. Iedere cent die we hebben gekregen is enorm gewaardeerd en komt ook echt op de plek terecht waar het voor bedoeld is.

Ook de sponsoren zijn we erg dankbaar: mijn moeder van TekstActief die de gehele administratie op zich heeft genomen en de transactiekosten heeft gesponsord. Castor en De PublieksZaak voor het sponsoren van onze wielerpakken van het Radboud UMC. Gert Jan van Henri Bloem Bloemendaal voor de heerlijke wijnen. Paul van der Ven van Trainingsmaatje voor de inspirerende trainingen ter voorbereiding op de tour. Alle bedrijven/particulieren die items hebben aangeboden op de veiling. En tot slot mijn lieve vriendin Nienke voor het aanschaffen van een naaimachine speciaal voor het maken van prachtige vlaggetjes; de Silkes.

Tjalling, enorm bedankt voor het maken van deze website en Bertina voor het ontwerpen van ons prachtige logo!

Ook alle fietsers wil ik bedanken dat ze het avontuur met ons zijn aangegaan. We voelen ons enorm dankbaar dat we zulke lieve mensen onze vrienden mogen noemen. Ook de mensen langs de kant zijn we erg dankbaar: voor de mentale ondersteuning, het aanreiken van de bidonnetjes en natuurlijk voor het oppassen (zowel in Italië als in Nederland). Zonder jullie was de tour een stuk lastiger geworden!

Het is duidelijk dat je deze ziekte niet in je eentje hebt. Iedereen in de omgeving wordt aangetast en iedereen geeft zijn eigen kleur in ons leven door er op een eigen manier voor ons te zijn. Dat koesteren we!

Mocht je benieuwd zijn naar beelden van de tour; mijn broer heeft een prachtig filmpje gemaakt van de tocht en dat te vinden is op onze Facebook-pagina (die is openbaar).

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie ondersteuning in welke vorm dan ook!

Veel lieve groeten van Femke

Share this Post