Genieten van het mooie weer? Smeer!

Femke van Waveren-Algra/ juli 4, 2018

Gisteren kwamen we op nos.nl een informatief filmpje tegen over melanoom en vooral ook de gevaren van melanoom. De aanleiding van het filmpje is weliswaar een andere fietstocht dan die van ons, maar ik vind het toch de moeite waard om te delen. Er zijn teveel mensen die zich niet bewust zijn de gevaren van de zon en daardoor het risico lopen huidkanker te krijgen. Voor mij persoonlijk ook weer confronterend, want het is een donkere wolk die altijd boven mijn hoofd zal hangen. Door geld in te zamelen voor meer onderzoek, probeer ik er een positieve draai aan te geven en andere mensen er bewust van te maken dat ‘lekker in het zonnetje zitten’ niet zonder gevaren is. Ik zou zeggen: kijk het filmpje en geniet van de zon, maar wel met mate! 

https://nos.nl/op3/artikel/2239673-john-verloor-zijn-zus-aan-huidkanker-en-wil-jou-daarvoor-behoeden.html

 

Share this Post